Wat kun je verwachten?

opdrachtgevers hebben de volgende kenmerken benoemd'unieke vorm van verhalen'

Inktvogel is conceptueel sterk en maakt een verhaal visueel tot één geheel. De inhoud staat voorop en wordt verrijkt met een ‘ingrediënt’ dat aansluit bij de doelgroep. Denk hierbij aan een metaforische vertaling, laagdrempelige toelichting of gewoon een ludieke wending die positief zal verrassen.'veelzijdige stijl'

Haar beeldende kunst en multimedia achtergrond zet Inktvogel graag in om onderscheidend werk op te leveren. Handgetekende illustraties en digitale bewerking worden gecombineerd. Iedere illustratie past binnen een huisstijl of brengt eenheid in bestaand (foto)beeld.'vakkennis in gewenst resultaat'

Resultaat in print, online presentatie (Prezi / Powerpoint) interactie of animatie? Voor social media, website of projecties in HD? Inktvogel heeft veelzijdige software kennis en kan daardoor snel schakelen en gedegen opleveren voor verschillende doeleinden.

In eigen productie Betweters.

verhalend kaartspel met educatief karakter

©Betweters is hèt teamspel voor 10 jaar en ouder met een verhaal dat altijd anders is! Ga samen op avontuur om meester Plantjes te vinden. Kies je karakter, bundel jullie krachten en zet de eerste stap! Het hoofdboek met verhalen en illustraties prikkelt ieders fantasie! Ben jij Bas Beestenboel omdat dieren jouw beste vrienden zijn? Of als je van een beetje hoogte houdt past Alice Astronoom het beste bij jou!

©Betweters is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Ammar Design bureau en Inktvogel en staat boordevol grappige en leerzame illustraties. Op dit moment bestaat er een beta versie en wordt er volop getest.